Friendly Organic šampoon tundlikule peanahale, 500ml

Piiratud aja pakkumine:
7,73 € 9,10 €
−15%
Otsas
Teavita, kui on jälle saadaval
Kood:
08-000055
Meeldib0
Lisa võrdluseks0
Soovinimekirja lisama
Seotud tooted
Kirjeldus

Friendly Organic šampoon tundlikule peanahale on valmistatud looduslikest ja orgaanilistest koostisosadest. Šampoon sisaldab oliiviõli, mis sisaldab rasvhappeid ja aitab hoida juukseid tervena ja kaitstuna. Kaeraekstrakt sisaldab ka suures koguses tsinki, rauda, magneesiumi ja kaaliumi, mis soodustavad juuste kasvu. Friendly Organic šampoon aitab võidelda kuiva ja sügeleva peanahaga, eemaldab liigse rasu ja mustuse, muutes juuksed pärast šampooniga pesemist pehmeks, tugevaks ja hästi niisutatuks. Šampooni kasutamine elustab juukseid, muutes need pehmemaks, siledamaks, tervemaks ja noorema väljanägemisega.

Šampooni on soovitatav tundliku peanahaga inimestele ja rasedatele naistele, kelle nahk võib raseduse ajal muutuda eriti tundlikuks.

Šampoon on vaba karmidest ja rasketest kemikaalidest nagu parabeenid, alkohol, aluselised seebid, SLES ja värvained.

Kirjeldus:

  • Dermatoloogiliselt testitud tundlikule nahale
  • Sobib kõikidele juuksetüüpidele
  • Sobib kasutamiseks kogu perele või tundliku nahaga inimestele
  • Ei sisalda parabeene, alkoholi, aluselist seepi, SLES-i ja värvaineid
  • Maht 500 ml

Kasutamine:

  • Kandke niisketele juustele, masseerige kuni paksu vahu moodustumiseni, loputage. Šampoon sisaldab oliiviõli baasil orgaanilisi puhastusvahendeid ning õrnalt puhastab juukseid. Rikastatud orgaanilise kaeraekstrakti ja pantenooliga (provitamiin B5) niisutab, rahustab ja rahustab tundlikku peanahka.

Koostis:

Vesi (vesi), ammooniumlaurüülsulfaat, olivamidopropüülbetain*, naatriumlauroüülsarkosinaat, kaprülüül-/kaprüülglükosiid, kokamidopropüülbetain, laurüülglükosiid, Avena Sativa (kaera) seemne ekstrakt -Glükosiid, glütserüüloleaat, naatriumkloriid, dikaprüüleeter, laurüülalkohol, pantenool, piimhape, lõhnaaine (lõhnaaine), naatriumbensoaat, kaaliumsorbaat, linalool.

Loe rohkem
Toote üksikasjad
08-000055
Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Menüü

Seaded

Meeldinud esemete salvestamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse

Soovinimekirjade kasutamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse