Naif pehmendav kehapiim magusmandliõliga, 200ml

Piiratud aja pakkumine:
12,71 € 14,95 €
−15%
Otsas
Teavita, kui on jälle saadaval
Kood:
08-000088
Meeldib1
Lisa võrdluseks0
Soovinimekirja lisama
Seotud tooted
Kirjeldus

Naif pehmendav kehapiim magusmandliõliga on loodusliku koostisega suurepärane valik beebide ja laste õrna, tundliku ning kuiva naha igapäevaseks hooldamiseks.


Kreem sisaldab rikkalikult lapse nahale kasulikke õlisid, kuid samas ei jäta nahka ebameeldivalt rasvaseks. Rikkaliku koostise tõttu sobib ideaalselt ka väga kuivale ja ekseemiga nahale.
Sisaldab aktiivseid koostisosi, mis niisutavad õrna ja tundliku beebinahka. Kehapiim on valmistatud hooldavatest looduslikest koostisosadest nagu puuvillaseemneõli, magusmandliõli, avokaadoõli, makadaamiaõli ning nahka rahustav kummel.

Dermatoloogiliselt testitud. Vegan toode.

Ei sisalda PEG-ühendeid, ftalaate, eeterlikke õlisid, alkoholi, sulfaate (SLS/SLES), fenoksüetanooli, kunstlikke säilitusaineid (parabeene) ega värvaineid, mineraalõli või teisi potentsiaalselt kahjulikke koostisosasid.

Kasutamine:

  • Kandke väike kogus kehapiima kuivale nahale. Sobib kasutamiseks pärast vannitamist.

Koostis:
Aqua/Water, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Persea Gratissima, (Avocado) Oil, Glycerin, Methylpropanediol, Gossypium Herbaceum (Cotton) Seed Oil, Glyceryl Stearate Citrate, Sucrose Stearate, Cetyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Fragrance (allergen-free), Xanthan Gum, Tocopherol, Helianthus Annuus, (Sunflower) Seed Oil, Bisabolol, Caprylyl Glycol, Phenylpropanol, Citric Acid, Sodium Hydroxide

Loe rohkem
Toote üksikasjad
08-000088
Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Menüü

Seaded

Meeldinud esemete salvestamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse

Soovinimekirjade kasutamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse