Naif 2in1 pisaravaba šampoon-palsam lastele, 200ml

Piiratud aja pakkumine:
10,19 € 11,99 €
−15%
Kood:
08-000079
Meeldib0
Lisa võrdluseks0
Soovinimekirja lisama
Seotud tooted
Kirjeldus

Naif 2in1 pisaravaba šampoon-palsam lastele loodusliku ja pusasid harutava koostisega puhustab laste juukseid, muudab neid pehmeks ja kegersti kammitavaks. Sobib pikkadele, paksudele ja lokkis juustele.
Naif spetsiaalse koostisega šampoon niisutab ja toidab laste juukseid, ei sisalda kahjulikke aineid ega kipita silmi.
Ei sisalda SLES-ühendeid, mikroplasti, silikoone, parabeene ega teisi kahjulikke aineid. Looduslikud vegan koostisosad.

Kasutamine:

  • Tehke juuksed ja peanahk märjaks. Kandke väike kogus lastešampooni juustele ning masseerige vahule. Loputage põhjalikult. Vaatamata sellele, et šampoon on pisaravaba, ei tasu seda otse silma panna.

Koostis:
Aqua/Water, Coco-Glucoside, Sodium Coco-Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Hydrolyzed Wheat Protein, Gossypium Hirsutum (Cotton) Seed Extract, Panthenol, Pantolactone, Betaine, Inulin, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Glyceryl Oleate, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Sodium Chloride, Fragrance, Citric Acid, Sodium Hydroxide

Naïf lastesari, mis koosneb palsamist, šampoonist ning 2in1 šampoonist & palsamist, on loodud lastele ja laste poolt. Koos rühma lastega on Naif koostanud täiusliku lõhna: universaalne, allergiaohutu ja värskete puuviljade lõhnaga. Pakend on kujundatud koos lastegrupiga.

Loe rohkem
Toote üksikasjad
08-000079
Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Menüü

Seaded

Meeldinud esemete salvestamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse

Soovinimekirjade kasutamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse