Naif pisaravaba pesugeel puuvillaseemne ekstraktiga, täitepakend 500ml

Piiratud aja pakkumine:
16,14 € 18,99 €
−15%
Kuumakse al. 5.49€
Otsas
Teavita, kui on jälle saadaval
Kood:
08-000081
Meeldib0
Lisa võrdluseks0
Soovinimekirja lisama
Seotud tooted
Kirjeldus

Naif pisaravaba pesugeel puuvillaseemne ekstraktiga täitepakend Naïf 500ml pumbaga pesugeelile.
Loodusliku koostisega, hüpoallergeenne ja seebivaba NAÏF pisaravaba pesugeel puuvillaseemne ekstraktiga on mõeldud beebi õrna ning tundliku naha hooldamiseks.
Ei ärrita silmi ega nahka, sobib kasutamiseks ka väga kuiva ja ekseemile kalduva naha puhul.Puuvillaseemne ekstrakt ja idu valkaine puhastab õrnalt ja ei kahjusta naha loomulikku kaitsekihti. Nahk muutub pärast kasutamist mõnusalt pehmeks.Pisaravaba koostise saavutamiseks on valitud mahedad koostisosad, mis silma minnes ei tekita ärritust.

Ei sisalda

  • 0% PEG-ühendeid, 0% flataate, 0% eeterlikke õlisid, 0% alkoholi, 0% sulfaate (SLS/SLES), 0% fenoksüetanooli, 0% kunstlikke säilitusaineid (parabeene) ja värvaineid, 0% mineraalõli või teisi potentsiaalselt kahjulikke koostisosasid. Naïf tooted on testitud allergeenide suhtes.

Kasutamine:

  • Kandke väike kogus pesugeeli niiskele nahale, loputage ja kuivatahge nahk. Pärast pesemist kandke lisaniisutuseks nahale Naïf kehapiim või beebiõli.

Koostis:
Aqua/Water, Coco-Glucoside (cloudy liquid derived from coconut), Sodium Coco-Sulfate (made from the fatty acids of coconut oil), Cocamidopropyl Betaine (naturally-derived surfactant that is sourced from coconut oil), Glycerin, Hydrolyzed Wheat Protein, Gossypium Hirsutum (Cotton Seed) Extract, Glyceryl Oleate, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Sodium Chloride, Fragrance (allergen-free), Citric Acid, Sodium Hydroxide

Loe rohkem
Toote üksikasjad
08-000081
Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Menüü

Seaded

Meeldinud esemete salvestamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse

Soovinimekirjade kasutamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse