NAÏF looduslik lõhnainevaba päikesekaitsepiim beebidele ja lastele SPF50

Piiratud aja pakkumine:
23,29 € 27,40 €
−15%
Kuumakse al. 3.96€
Suurus
Otsas
Teavita, kui on jälle saadaval
Kood:
08-000092-01
Meeldib1
Lisa võrdluseks0
Soovinimekirja lisama
Seotud tooted
Kirjeldus

NAÏF looduslik lõhnainevaba päikesekaitsepiim beebidele ja lastele SPF50 on loodud kõige tundlikuma beebinaha kaitseks, mis sobib kasutamiseks alates sünnist.

NAÏF päikesekaitsepiim on vedelam kui päikesekreem, mistõttu on seda mugavam peale kanda ning imendub kiiresti. Ei jäta nahale valgeid jälgi ning on loodusliku ja ookeanisõbraliku koostisega. Kaitseb imikute ja laste nahka UVA- ja UVB-kiirguse eest. Naïf tooted sisaldavad looduslikke koostisosi, on testitud allergeenide suhtes ning ohutu kasutada ka kõige tundlikumal nahal. Veekindel.

Ei sisalda:

  • 0% sünteetilisi päikesekaitsefiltreid, 0% PEG-ühendeid, 0% sulfaate (SLS/SLES), 0% fenoksüetanooli, 0% kunstlikke säilitusaineid (parabeene), 0% mineraalõli või teisi potentsiaalselt kahjulikke koostisosi.

Kasutamine:

  • Kandke päikesekaitsepiima ühtlaselt üle keha. Optimaalse kaitse tagamiseks korrake iga kahe tunni järel. Kohene kaitse.

Koostis:

Aqua/Water, Zinc Oxide, Caprylic/Capric Triglyceride, Sucrose Palmitate, Polyhydroxystearic Acid, Glyceryl Stearate, Phenethyl Alcohol, Sucrose Distearate, Pongamia Pinnata Seed Extract, Panthenol, Pantolactone, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Glycerin, Propanediol, Xanthan Gum, Sodium Stearoyl Glutamate, Sodium Phytate, Caprylyl Glycol, Glyceryl Stearate Citrate, Citric Acid

Loe rohkem
Toote üksikasjad
08-000092-01
Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Menüü

Seaded

Meeldinud esemete salvestamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse

Soovinimekirjade kasutamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse