NAÏF looduslik päikesekaitsesprei beebidele ja lastele SPF50, 100ml

Piiratud aja pakkumine:
21,24 € 24,99 €
−15%
Kuumakse al. 3.61€
Kood:
08-000095
Meeldib0
Lisa võrdluseks0
Soovinimekirja lisama
Seotud tooted
Kirjeldus

NAÏF looduslik päikesekaitsesprei beebidele ja lastele SPF50 on 100% mineraalse koostisega ning pakub imikute ja laste õrnale nahale kaitset UVA- ja UVB-kiirte eest. Sobib kasutada alates sünnist ning iga nahatüübiga.

NAÏF päikesekaitsesprei sisaldab mineraalset päikesekaitsefiltrit, mis aitab UV-kiirgust nahalt tagasi peegeldada ning pakub kohest kaitset. Naïf tooted sisaldavad looduslikke koostisosi, on testitud allergeenide suhtes ning ohutu kasutada ka kõige tundlikumal nahal.

Kirjeldus:

  • Looduslikud koostisosad, 100% naturaalsed filtrid
  • Ookeanisõbralik koostis: mitte-nano, ilma oksübensooni ja mikroplastita.
  • Veekindel.
  • 0% sünteetilisi päikesekaitsefiltreid, 0% PEG-ühendeid, 0% sulfaate (SLS/SLES), 0% fenoksüetanooli, 0% kunstlikke säilitusaineid (parabeene), 0% mineraalõli või teisi potentsiaalselt kahjulikke koostisosi.
  • Vegan toode.

Kasutamine:

  • Enne päikese kätte minekut kandke rohkelt päikesekaitsekreemi. Kandke see ühtlaselt kehale ja näole. Optimaalse kaitse tagamiseks kandke päikesekreemi uuesti iga kahe tunni järel ja pärast ujumist.

Koostisosad:

Decyl Oleate, Zinc Oxide, Coco-Caprylate/Caprate, Alcohol, Triheptanoin, Polyhydroxystearic Acid, Allantoin, Tocopherol, Aqua/Water, Silica Dimethyl Silylate, Pongamol, Helianthus Annuus Seed Oil, Bisabolol, Denatonium Benzoate.

Loe rohkem
Toote üksikasjad
08-000095
Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Menüü

Seaded

Meeldinud esemete salvestamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse

Soovinimekirjade kasutamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse