Taf Toys Savannah 360 mängumatt

Piiratud aja pakkumine:
56,81 € 64,56 €
−12%
Kuumakse al. 4.89€
Otsas
Teavita, kui on jälle saadaval
Kood:
14-000021
Meeldib0
Lisa võrdluseks0
Soovinimekirja lisama
Seotud tooted
Kirjeldus

Taf Toys Savannah 360 mängumatt on eksootilise ja kauge Aafrika savanna temaatiline armas mitmefunktsioonidega beebi tegelustekk. Mängumatt igatpidi toetab beebi arenemist.

Komplektis on kahepoolne aktiivsustekike, mis vastab lapse kahe erinevale arengufaasile:

  1. külg: 0-3 kuud - suure kontrastsusega must-valged illustratsioonid
  2. külg 3+ kuud – erksate värvidega pool

Kirjeldus:

  • Mängumati komplekti kuuluvad mitu riputatavat mänguasja: kahepoolne aktiivsustekike, kõlisev lõvi närimisrõngaga, kahepoolne kilpkonna kujulune beebipeegel, mesilane kõristi ning muusika ja värvilise valgusega mänguasi.
  • 2 mängukaared ja mänguasjad on eemaldatavad.
  • Krõbiseva aktiivsustekikest on võimalik kasutada mitmes positsioonis: 1.) ülemine asend, kui beebi on selili; 2.) horisontaalne asend pea ja külje peale pöörlemiseks. 3.) Vertikaalne asend lapse mängimiseks; 4. Asend põrandal kõhuli mängimiseks.
  • Valguse ja muusikaga mänguasjal on kolm erinevat meloodiat. Seda on võimalik kinnitada ka võrevoodi või turvahälli külge.
  • Töötab 2 AAA patareidel (ei kuulu komplekti)
  • Mõõdud: 94x94x49 cm
  • Valmistatud eriti pehmetest ja lapsele ohututest materjalidest
  • Sobib lastele alates sünnist

Täielik arengutoetus kolmes etapis:

1. 0–3+ kuud: Meelte stimuleerimine ja motoorsete oskuste harjutamine

Savannah 360 mängumatt oma lõbusate värvidega, erinevate tekstuuridega ning muusika ja valgusega stimuleerib beebi meelte arengut juba varases staadiumis. Funktsioonide ja mänguasjade suur valik inspireerib beebit oskusi harjutama ning julgustab last veetma rohkem aega kõhuli, tugevdades kaela- ja seljalihaseid. Kinnitage mänguasja matti ülevale mängukaarele, kui laps lamab selili, et ta harjutaks käe-silma koordinatsiooni ja püüaks sirutada käe välja ja puudutada lõvi Harry ja tema savanna sõpru.

2. 2+ kuud: Kõhuli puhkus

Kasutage kahepoolseid viltkangast mängukaarte ja kilpkonna kujulist peeglit, kinnitades samal ajal kortsuva mänguasja mati külge, pakkudes beebile erinevaid tegevusi, et köita tema tähelepanu, julgustades teda kauem kõhuli viibima, tugevdades selja- ja kaelalihaseid, harjutades küljelt küljele ümberkeeramiseks. ja hiljem roomates.

3. 4+ kuud: Põhjuse ja tagajärge mõistmine

Laske oma beebil uurida mängumatti erinevaid funktsioone, mida ta nendega tegeledes saab. Näiteks, elektroonilise mänguasja tõmmates, aktiveerib beebi muusika ja valguse. Veel kord kinni tõmmates muusika peatub. See väljakutseid pakkuv mänguaeg edendab väikese lapse kognitiivset arengut, kuna laps hakkab aru saama, et muusika ja valguse sisselülitamiseks, tuleb tal teha teatud toimingu; et väljalülitada, on samamoodi vaja teatud manipulatsiooni.

Loe rohkem
Toote üksikasjad
14-000021

Menüü

Seaded

Meeldinud esemete salvestamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse

Soovinimekirjade kasutamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse