PolarB puidust autotreiler

18,81 €
Kuumakse al. 3.2€
Kood:
15-000053
Meeldib0
Lisa võrdluseks0
Soovinimekirja lisama
Seotud tooted
Kirjeldus

PolarB puidust autotreiler on lõbus mänguasi, mis koosneb haagisest ja 3 värvilisest autost. Autotreileriga on võimalik autosid transportida, tõsta hagise peale ja ringi sõita. Treileri kabiini ja haagist saab keerata, see arendab lapse visuaalset jälgimisvõimet. Mänguasi aitab arendada lapse loogilist mõtlemist ja motoorseid oskusi.

Puidust autotreilerile saab peale laadida ja transportida 3 värvilist autot. Tõmmates haagise ülemist osa alla, on võimalik teha pikk kaldtee autode peale- ja mahalaadimiseks. Sõidukitega mängimine pakub lapsele tundide viisi lõbu ja visuaalse jälgimise võimalust ja palju positiivseid emotsioone. Autod ühilduvad kõikide klassikaliste puidust rongiradadega. Suurepärane lisand igale puidust raudteeraja komplektile.

Mängukomplekt on valmistatud tugevast ja kvaliteetsest puidust ning kaetud lapsele ohutute värvidega. Suurepärane mänguasi lapse peenmotoorika ja loogilise mõtlemise arendamiseks. Toote mõõtmed: 13 x 24 x 9 cm. Sobib lastele vanuses alates 24.elukuud.

Loe rohkem
Toote üksikasjad
15-000053
Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Menüü

Seaded

Meeldinud esemete salvestamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse

Soovinimekirjade kasutamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse