Klõpsake lisateabe saamiseks.
Tooteid ei leitud.

NAÏF toitev öökreem vitamiiniderohke mandliõliga, 50ml

Piiratud aja pakkumine:
19,51 € 22,95 €
−15%
Kuumakse al. 3.32€
Kood:
08-000119
Meeldib0
Lisa võrdluseks0
Soovinimekirja lisama
Seotud tooted
Kirjeldus

NAÏF toitev öökreem vitamiiniderohke mandliõliga toidab, niisutab ja parandab nahka magamise ajal. Kvaliteetne uni ja puhtad nahahooldustooted on naha jaoks väga olulised, kuna nahk taastab ja parandab end just magades. Sobib kõikidele nahatüüpidele, kaasa arvatud tundlikule nahale.

Naïf toitev öökreem on välja arendatud sellisena, et ärgates näeks nahk välja ilus ja terve. Öökreemi on lisatud magusmandliõli, sheavõi ja makadaamia ekstrakt hoiavad naha niisutatuna. Magusmandliõli on rikas nahale kasulike rasvhapete ja vitamiinide poolest.

Sisalda:

  • A-vitamiin: a-vitamiinil on naharakke uuendavad omadused.
  • E-vitamiin: aitab ennetada rakukahjustust ning vähendada UV-kiirguse poolt tekitatavat kahju nahale.
  • Oomega-3 rasvhapped: oomaega-3 rasvhapped aitavad ennetada naha enneaegset vananemist ning kaitseb nahka päikesekahjustuste eest.
  • Tsink: tsink on oluline koostisosa aknelise naha ja armide taastamisel.

Ei sisalda:

  • 0% PEG-ühendeid, 0% sulfaate (SLS/SLES), 0% fenoksüetanooli, 0% alkoholi, 0% kunstlikke säilitusaineid (parabeene) ja värvaineid, 0% mineraalõli või teisi potentsiaalselt kahjulikke koostisosasid. Naïf tooted on testitud allergeenide suhtes.

Koostis:

Aqua/ Water, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Glycerin, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Methylpropanediol, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Sucrose Stearate, Tocopherol, Helianthus Annuus, (Sunflower) Seed Oil, Xanthan Gum, Caprylyl Glycol, Phenylpropanol, Fragrance (allergen-free), Citric Acid, Sodium Hydroxide

Loe rohkem
Toote üksikasjad
08-000119

Menüü

Seaded

Meeldinud esemete salvestamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse

Soovinimekirjade kasutamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse