NAÏF plastikuvabad niisutavad niisked salvrätikud bambuseekstraktiga, 54tk

Piiratud aja pakkumine:
3,39 € 3,99 €
−15%
Tüüp
Kood:
08-000105-01
Meeldib0
Lisa võrdluseks0
Soovinimekirja lisama
Seotud tooted
Kirjeldus

NAÏF plastikuvabad niisutavad niisked salvrätikud sisaldavad ekstra glütseriini (taimset), aaloe verat ja bambust täiendavaks niisutamiseks ja tundliku naha rahustamiseks.

Naif niisked salvrätikud on tugevad ja nahka niisutavad, koostisosadega, mis hoolitsevad hästi tundliku beebinaha eest, näiteks ekstra glütseriini (taimset), aaloe verat ja bambust täiendavaks niisutamiseks ja tundliku naha rahustamiseks. Salvrätikute losjoon on dermatoloogiliselt testitud, ei sisalda alkoholi, parfüümi ega muid koostisosi, mis võivad ärritada lapse tundlikku ja punetavat nahka. Plastikuvabad ehk ima mikroplasti ja polüesterkiududeta. Sobivad ka näo puhastamiseks.

Ei sisalda:

  • 0% PEG-ühendeid, 0% sulfaate (SLS/SLES), 0% fenoksüetanooli, 0% kunstlikke säilitusaineid (parabeene), 0% lõhnaaineid, 0% alkoholi, 0% mineraalõli või teisi potentsiaalselt kahjulikke koostisosi. Naïf tooted on testitud allergeenide suhtes ning ohutu kasutada ka kõige tundlikumal nahal. Vegan toode.

Koostisosad:

Aqua, Glycerin, Bambusa Arundinacea Stem (Bamboo) Extract, Sodium Cocoyl Glutamate, Levulinic Acid, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice Powder, Sodium Benzoate, Citric Acid.

Loe rohkem
Toote üksikasjad
08-000105-01

Menüü

Seaded

Meeldinud esemete salvestamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse

Soovinimekirjade kasutamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse