Klõpsake lisateabe saamiseks.
Tooteid ei leitud.

Naif looduslik lõhnavaba päikesekreem beebidele ja lastele SPF50, 100ml

Piiratud aja pakkumine:
20,39 € 23,99 €
−15%
Kuumakse al. 3.47€
Kood:
08-000096
Meeldib0
Lisa võrdluseks0
Soovinimekirja lisama
Seotud tooted
Kirjeldus

Naif looduslik lõhnavaba päikesekreem beebidele ja lastele SPF50 pakub õrnale laste nahale parimat kaitset ohtliku päikese eest, on 100% mineraalse koostisega ning sobib ka kõige tundlikumale beebi nahale. 

Naif looduslik päikesekreem pakub effektiivset kaitset UVA ja UVB kiirguse eest. Sobib igale nahatüübile, vastsündinutele, lastele ja täiskasvanutele. Säilitusainete vaba, mineraalsete filtritega tugevalt niisutav koostis sisaldab looduslikke UV filtreid, mis tagavad laiaspektrilise kaitse. Ei sisalda NANO osakesi. Veekindel. Keskkonna- ja ookeanisõbralik.

Ei sisalda

  • 0% PEG-ühendeid, 0% sünteetilisi päikesefiltreid, 0% sulfaate (SLS/SLES), 0% fenoksüetanooli, 0% kunstlikke säilitusaineid (parabeene), 0% mineraalõli või teisi potentsiaalselt kahjulikke koostisosi. Naïf tooted on testitud allergeenide suhtes ning ohutu kasutada ka kõige tundlikumal nahal. Vegan toode.

Kasutamine:

  • Päikese käes viibides kandke nahale regulaarselt ja piisavas koguses, soovituslikult iga 2 tunni tagant.

Koostis:

Decyl Oleate, Zinc Oxide, Caprylic/Capric Triglyceride, Triheptanoin, Coco-Caprylate/Caprate, Hydrogenated Vegetable Oil, Dextrin Palmitate, Tocopherol, Polyhydroxystearic Acid, Allantoin, Helianthus Annuus Seed Oil, Bisabolol, Pongamol, Palmitic Acid.

Loe rohkem
Toote üksikasjad
08-000096

Menüü

Seaded

Meeldinud esemete salvestamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse

Soovinimekirjade kasutamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse