Klõpsake lisateabe saamiseks.
Tooteid ei leitud.

NAÏF Glow seedripuu ja jasmiinilõhnaline dušivaht, 200ml

Piiratud aja pakkumine:
8,46 € 9,95 €
−15%
Otsas
Teavita, kui on jälle saadaval
Kood:
08-000109
Meeldib0
Lisa võrdluseks0
Soovinimekirja lisama
Seotud tooted
Kirjeldus

NAÏF Glow seedripuu ja jasmiinilõhnaline dušivaht täiskasvanutele on rahustav ja lõõgastav, mõnusalt niisutab ja puhastab nahka. Pärast pesemist ei jää nahk ebameeldivalt kiskuma.

Naif dušivaht sisaldab looduslikke vahuaineid kookosõlist, mis muudavad dušivahu väga siidiseks ja pehmeks. Koostises olevad päevalille- ja puuvillaseemneõli toidavad nahka ning kaitsevad kuivamise eest. Tervislikud rasvhapped, vitamiinid ja antioksüdandid niisutavad nahka ning hoiavad naha terve ning elastsena. Naïf tooted on 100% vegan, allergiavaba lõhnaga ja dermatoloogiliselt testitud.

Kirjeldus:

  • Looduslikud koostisosad
  • Puhastab ja niisutab nahka
  • Rahustava seedripuu ning jasmiini lõhnaga
  • Ei sisalda mikroplastikut, mineraalõli, parabeene, silikoone, keemilisi vahuaineid nagu SLS/SLES
  • Ohutu kasutada raseduse ajal

Kasutamine:

  • Kandke väike kogus geeli niiskele nahale. Geel muutub kokkupuutes veega rikkalikuks vahuks. Veenduge, et nahk on märg.

Koostis:

Aqua/Water, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Butane, Decyl Glucoside, Xanthan Gum, Sodium Cocoamphoacetate, Parfum/Fragrance, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Betaine, Gossypium Hirsutum (Cotton) Seed Extract, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Sodium Chloride, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Lauryl Glucoside, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium LaurylGlucose Carboxylate, Isopropyl Alcohol, Propane, Isobutane, Citric Acid, Sodium Hydroxide.

Loe rohkem
Toote üksikasjad
08-000109

Menüü

Seaded

Meeldinud esemete salvestamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse

Soovinimekirjade kasutamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse