NAÏF multifunktsionaalne nahka kaitsev kreem mandliõli ning sheavõiga, 50ml

Piiratud aja pakkumine:
11,01 € 12,95 €
−15%
Kood:
08-000114
Meeldib0
Lisa võrdluseks0
Soovinimekirja lisama
Seotud tooted
Kirjeldus

NAÏF multifunktsionaalne nahka kaitsev kreem mandliõli ning sheavõiga on multifunktsionaalne kreem, mis niisutab ning taastab naha kõige kuivemaid piirkondi. Rikkalikult niisutavad koostisosad nagu mandliõli ja sheavõi niisutavad kuiva nahka, ei ummista seda, vaid lasevad nahal vabalt hingata. Lastele ja täiskasvanutele!

Sobib kasutamiseks ka talvisel ajal ilmastikukreemina! Sobib lastele ja täiskasvanutele. Sobib kasutamiseks näol, kehal kui ka kätel. Sobilik igale nahatüübile, kaasa arvatud väga tundlikule nahale. Mugavas 50ml pakendis, mida on võimalik igale poole kaasa võtta. 100% vegan, ookeanisõbralik ja kasutab looduslikke koostisosi.

Kasutamine:

  • Kandke kuivadele piirkondadele ning masseerige õrnalt sisse. Kasutage vastavalt vajadusele

Koostis:

Aqua/Water, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glycerin, Methylpropanediol, Gossypium Herbaceum (Cotton) Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Glyceryl Stearate Citrate, Sucrose Stearate, Parfum/Fragrance, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Xanthan Gum, Tocopherol, Caprylyl Glycol, Phenylpropanol, Caprylic/Capric Triglyceride, Decyl Glucoside, Pentylene Glycol, Citric Acid, Sodium Hydroxide

Loe rohkem
Toote üksikasjad
08-000114

Menüü

Seaded

Meeldinud esemete salvestamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse

Soovinimekirjade kasutamiseks looge tasuta konto.

Logi sisse